SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Chocolate Chip Cookies / SKIPPY® Chocolate Chip Cookies

INGREDIENSER

  • 60 g osaltat smör
  • 2 ½ msk SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 1 dl strösocker
  • 1 ⅓ dl farinsocker
  • 1 ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • ½ tsk salt
  • 45 g digestivekexsmulor
  • 2 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 135 g chokladbitar

INSTRUKTIONER

  1. Sätt ugnen på 175 °C och placera bakplåtspapper på två bakplåtar.
  2. Blanda ihop smöret, jordnötssmöret, strösockret och farinsockret. När smeten är krämig, tillsätt vaniljextrakt och salt rör ner det i smeten.
  3. Tillsätt digestivekexsmulorna, mjölet och bakpulvret och rör ner chokladen.
  4. Skopa upp kakorna och lägg dem på bakplåt (12 kakor per plåt och ca 2,5 cm mellan varje kaka). Grädda i 10 minuter och låt svalna på ett galler, sedan är det bara att njuta!
  5. Receptet är anpassat för Hormel Foods och används med tillstånd för Sweet Phi.