SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float / SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float
Hur har detta inte funnits i ditt liv tidigare? Mys till det med en stor kopp SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float
Hur har detta inte funnits i ditt liv tidigare? Mys till det med en stor kopp SKIPPY® Peanut Butter Hot Chocolate Float
INGREDIENSER
- Varm chockad:
- 4,7 dl mandelmjölk
- 0,6 dl socker
- 1 msk osötad kakao
- 0,6 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- ½ l vaniljglass
- Chokladsås
- Dekoration för muggarna:
- 340 g bakchockad
- 3,5 dl finhackade torrostade jordnötter
INSTRUKTIONER
Hot Chocolate:
- Lägg i mjölk, socker, kakaopulver och jordnötssmör i en mellanstor kastrull och rör om.
- Värm upp under omrörning kontinuerligt i 3 till 5 minuter eller tills uppvärmd rakt igenom. Häll i blandningen i 4 muggar.
- Toppa var och en med en skopa glass. Strö över chokladsås om så önskas.
Dekoration för muggarna:
- Smält wafers enligt instruktionen på förpackningen. Vänd muggarna upp och ner och doppa kanterna i chockad, vrid för att ta bort överskottet. Doppa de chockadtäckta kanterna i jordnötter. Strö över jordnötssmör över muggen. Kyl i 30 minuter. Strö över smält jordnötssmör.