SKIPPY® Brand Peanut Butter

Peanut Butter Chocolate Drop Cookies / Kakor med jordnötssmör och chokladdroppar

72 kakor

INGREDIENSER

  • 200 g smör
  • 2 ägg
  • 6 dl havregryn
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 1 dl socker
  • 1 dl farinsocker/råsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • ¼ tsk salt
  • ca 72 st mjölchokladknappar eller hackad mjölkchoklad

INSTRUKTIONER

  1. Sätt ugnen på 175°C grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna; havregryn, mjöl, bakpulver och salt. Rör ihop jordnötssmör och smör i en mixer tills det blir mjukt. Tillsätt socker, ägg och vaniljsocker och rör om tills de fördelat sig jämt i degen. Vänd ner mjöl-och havregrynmixen.
  3. Klicka ut smeten på bakplåtspapper och forma till små sunda kakor
  4. Grädda i ugn ca 13 min eller tills de är gyllenbruna. Ta ut och tryck omedelbart en bit choklad i varje kaka.