Peanut Butter Cereal Bars / Godis med jordnötssmör och flingor
16
10 Minuter
15 Minuter
25 Minuter
INGREDIENSER
- 9,5 dl (105 g) krispiga risflingor
- 1 dl socker
- 1,2 dl ljus eller mörk sirap
- 1 dl (128 g) SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
INSTRUKTIONER
- Lägg plastfolie i en 20×20 cm eller 22,5×22,5 cm form.
- Lägg flingor i en stor skål. .
- Lägg socker och sirap i en medelstor kastrull och koka på medelvärme under omrörning. Koka en minut; ta bort från värmen.
- Rör i jordnötssmör i sirapsblandningen tills det blir en slät smet. Häll över flingorna; rör om ordentligt. Sprid ut jämnt i formen.
- Låt svalna 15 minuter på skärbräda; ta bort från formen. Ta bort plastfolien. Skär i rutor för servering.