SKIPPY® Peanut Butter Breakfast Muffins / SKIPPY® Frukostmuffins med Jordnötssmör
Inte alla muffins bakas på samma sätt. Vissa är speciella nog att ha SKIPPY® Jordnötssmör i dem. SKIPPY® Frukostmuffins med Jordnötssmör är fyllda med flingor och torkad frukt, så baka en sats magiska muffins!
Inte alla muffins bakas på samma sätt. Vissa är speciella nog att ha SKIPPY® Jordnötssmör i dem. SKIPPY® Frukostmuffins med Jordnötssmör är fyllda med flingor och torkad frukt, så baka en sats magiska muffins!
Blir 24 muffins
10 Minuter
15 Minuter
30 Minuter
INGREDIENSER
- 3,2 dl mjöl
- 1,4 dl bran flakes med russin, uppdelade
- 1 dl socker
- 1 msk bakpulver
- ½ tsk kanel
- ¼ tsk salt
- 1,5 dl torkade körsbär eller aprikoser
- 3 dl mjölk
- 1,1 dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- 1 stort ägg
- 1 tsk vaniljextrakt
INSTRUKTIONER
- Värm upp ugnen till 175 °C. Smörj 24 muffinsformar.
- Lägg mjöl, flingor, socker, bakpulver, kanel och salt i en mellanstor skål; blanda väl. Tillsätt körsbär och rör om.
- Vispa mjölken, jordnötssmöret, ägget och vaniljextrakten med en elvisp i en stor skål. Vispa tills du får en jämn konsistens. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda smeten väl.
- Tillsätt smeten jämnt i vare muffinsform.
- Grädda i 15 minuter eller tills du ser att provstickan, som du har stuckit i mitten på muffinsen, är ren. Låt kylas i formerna i fem minuter. Ställ muffinsen på ett galler.