Peanut Butter and Chocolate Croissants / Jordnötssmör och Chockladcroissanter
24 croissanter
INGREDIENSER
- 424 g kylt pajskal (2 pajskal)
- 1 ½ dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- Chokladbitar
- Florsocker
INSTRUKTIONER
- Sätt ugnen på 220 °C.
- Lägg pajskalen på en lätt möjlig yta. Skär ut cirklar från degen med en 8 cm rund kakskärare. Kavla ut den oanvända degen; skär ut ytterligare cirklar i degen tills du har 24 totalt.
- Klicka ut 1 ½ tsk jordnötssmör i mitten av varje cirkel; toppa varje cirkel med några chokladbitar. Vik degen så att det bildas halvmånar, och kläm i kanterna för att försegla halvmånarna.
- Placera halvmånarna på en bakplåt. Grädda i ugnen i 9 minuter eller tills de är gyllenbruna. Strö på florsocker och servera croissanterna varma.