SKIPPY® Peanut Butter Stuffed Peanut Butter Cookies / Jordnötsmörskakor fyllda med Jordnötssmör
Bakade med två gånger så mycket jordnötssmör för dubbelt så kul. SKIPPY® Jordnötssmörkakor fyllda med Jordnötssmör är en upplevelse varje dag i veckan.
Bakade med två gånger så mycket jordnötssmör för dubbelt så kul. SKIPPY® Jordnötssmörkakor fyllda med Jordnötssmör är en upplevelse varje dag i veckan.
5 Minuter
10 Minuter
20 Minuter
INGREDIENSER
- 2,4 dl SKIPPY® Crunchy Jordnötssmör
- 100 g smör, mjukt
- 2,4 dl farinsocker
- 1 stort ägg, lätt vispat
- 1 ½ tsk vaniljextrakt
- 4 dl mjöl
- 1,2 dl finhackade jordnötter
- 1 tsk bikarbonat
- ½ tsk salt
- 0,6 dl socker
- 1 tsk kanel
INSTRUKTIONER
- Värm upp ugnen till 175 °C.
- Lägg jordnötssmöret, smör och farinsocker i en stor skål och blanda med en visp tills smeten är lätt och fluffig. Tillsätt ägg och vaniljextrakt och rör om.
- Lägg mjöl, jordnötter, bakpulver och salt i en liten skål. Tillsätt mjölblandningen gradvis i jordnötssmörblandningen och blanda i mjölet i smeten tills det är precis inblandat med de andra ingredienserna.
- Lägg i socker och kanel i en liten skål och rör om.
- Skopa matskedar med kakdeg och platta ut degen. Toppa med tryffel och linda in degen så den förseglas helt.
- Rulla in kanelsockerblandningen och placera på bakplåtspapper.
- Grädda i tio munter eller tills kakorna är färdiggräddade. Låt stå i 5 minuter innan kakorna läggs på ett galler för att svalna.