SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Peanut Butter Stuffed Peanut Butter Cookies / Jordnötsmörskakor fyllda med Jordnötssmör

Bakade med två gånger så mycket jordnötssmör för dubbelt så kul. SKIPPY® Jordnötssmörkakor fyllda med Jordnötssmör är en upplevelse varje dag i veckan.

Bakade med två gånger så mycket jordnötssmör för dubbelt så kul. SKIPPY® Jordnötssmörkakor fyllda med Jordnötssmör är en upplevelse varje dag i veckan.

5 Minuter
10 Minuter
20 Minuter

INGREDIENSER

  • 2,4 dl SKIPPY® Crunchy Jordnötssmör
  • 100 g smör, mjukt
  • 2,4 dl farinsocker
  • 1 stort ägg, lätt vispat
  • 1 ½ tsk vaniljextrakt
  • 4 dl mjöl
  • 1,2 dl finhackade jordnötter
  • 1 tsk bikarbonat
  • ½ tsk salt
  • 0,6 dl socker
  • 1 tsk kanel

INSTRUKTIONER

  1. Värm upp ugnen till 175 °C.
  2. Lägg jordnötssmöret, smör och farinsocker i en stor skål och blanda med en visp tills smeten är lätt och fluffig. Tillsätt ägg och vaniljextrakt och rör om.
  3. Lägg mjöl, jordnötter, bakpulver och salt i en liten skål. Tillsätt mjölblandningen gradvis i jordnötssmörblandningen och blanda i mjölet i smeten tills det är precis inblandat med de andra ingredienserna.
  4. Lägg i socker och kanel i en liten skål och rör om.
  5. Skopa matskedar med kakdeg och platta ut degen. Toppa med tryffel och linda in degen så den förseglas helt.
  6. Rulla in kanelsockerblandningen och placera på bakplåtspapper.
  7. Grädda i tio munter eller tills kakorna är färdiggräddade. Låt stå i 5 minuter innan kakorna läggs på ett galler för att svalna.