SKIPPY® Open-Face Oriental Turkey Burgers / SKIPPY® Open-Face Orientaliska Turkiska Burgare
Turkiska burgare är här för att stanna med sin unika smak. Dessa SKIPPY® Open-Face Orientaliska Turkiska Burgare, toppade med en krispig broccolislaw i en syrlig söt dressing, kommer att få dig att vilja äta inte bara en burgare utan flera.
Turkiska burgare är här för att stanna med sin unika smak. Dessa SKIPPY® Open-Face Orientaliska Turkiska Burgare, toppade med en krispig broccolislaw i en syrlig söt dressing, kommer att få dig att vilja äta inte bara en burgare utan flera.
6
INGREDIENSER
- 455 g kalkonfärs
- 345 g strimlad broccoli
- 1 msk SKIPPY® Crunchy Jordnötssmör
- ⅛ tsk chilipulver
- 6 (mm tjocka) skivor tomat
- 6 salladsblad
- 1 tsk rostade sesamfrön, om så önskas
- ½ tsk mald ingefära
- 3 fullkorn engelska muffins, delade och rostade
INSTRUKTIONER
- Tillsätt kalkon, strimlad broccoli, jordnötssmör och chili i en mellanstor skål; blanda fint. Forma 6 burgare.
- Tillsätt olja i en stekpanna och stek burgarna. Låt burgarna stekas på medelhög värme, vänd burgarna en gång, i 10 minuter eller tills de är klara.
- Placera tomat, salladsblad och burgare i engelska muffinsens nedre del. Lägg på den övre halvan av muffinsen på varje burgare.