SKIPPY® Brand Peanut Butter

SKIPPY® Chocolate Biscuit Bars / SKIPPY® Chokladbiskvier i långpanna

Ta några lager av chockad och smeta ut SKIPPY® jordnötssmör på ett smuligt grahamskexskal och gör de ultimata med SKIPPY® Chokladbiskvier i långpanna. Prova några chokladbiskvier idag för en utsökt efterrätt eller helt enkelt för ingen anledning alls.

Ta några lager av chockad och smeta ut SKIPPY® jordnötssmör på ett smuligt grahamskexskal och gör de ultimata med SKIPPY® Chokladbiskvier i långpanna. Prova några chokladbiskvier idag för en utsökt efterrätt eller helt enkelt för ingen anledning alls.

240
15 Minuter
20 Minuter
1 timme 35 minuter

INGREDIENSER

  • 115 g smör (plus 115 g smör i rumstemperatur)
  • ¾ dl farinsocker
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 2,8 dl mjöl
  • 4 digestivekex, krossade till smulor
  • 1 tsk bakpulver
  • ¼ tsk salt
  • 2 dl florsocker
  • ¾ dl SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
  • 275 g mjölkchokladbitar

INSTRUKTIONER

  1. Blanda 115g smör, socker och farinsocker i en mixer tills blandningen har fått en jämn konsistens. Tillsätt ägg och vaniljextrakten.
  2. I en separat skål, vispa ihop kexsmulorna, mjöl, salt och bakpulver. Tillsätt den torra blandningen långsamt tills du fått en jämn smet.
  3. Sprid degen i en smord 23 cm fyrkantigt glas bakform. Grädda i 20 minuter vid 175 °C eller tills kakan har fått en gyllene färg.
  4. Blanda jordnötssmöret, florsocker och 60g smör med en elvisp. Sprid ut jämnt på varje lager.
  5. Lägg chokladbitarna och det återstående smöret i en skål i mikron. Värm i 30 sekunder, rör om, värm i ytterligare 30 sekunder och rör om igen tills blandningen är jämn och smält. Häll över jordnötssmörslagret.
  6. Låt svalna. Skär i fyrkantiga bitar för att servera.