Chocolate Covered Peanut Butter Balls / Chokladtäckta jordnötssmörsbollar
48
50 Minuter
0 min
50 Minuter
INGREDIENSER
- 1 dl (128g) SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- 1 ¾ dl (180 g) smör, uppdelat
- 4 ¾ dl (200 g) florsocker
- 2,5 dl (224 g) halvsöt hackad choklad
INSTRUKTIONER
- Lägg bakplåtspapper på en plåt. Lägg jordnötssmör och 120 g smör i en medelstor skål; vispa tills allt är helt blandat. Rör gradvis i socker.
- Knåda jordnötssmörsblandningen på en skärbräda eller en plan yta, tills den är slät. Forma smeten till 48 små bollar. Lägg bollarna på plåten. Lägg i kylskåp i 30 minuter.
- Smält under tiden hackad choklad och resten av smöret (60 g) i en 1 l kastrull, på svag värme under omrörning.
- Använd två gafflar för att doppa bollarna i chokladen.
- Lägg tillbaka på plåten. Låt stelna i kylskåp i ca. 1 timme. Förvara i välförsluten behållare i kylskåp.