SKIPPY® Chopped Cauliflower Rice Salad with Peanut Dressing / SKIPPY® Hackad Blomkål och Rissallad med Jordnötssmörsdressing
Dina grönsaker har aldrig smakat så gott. SKIPPY® Hackad Blomkål och Rissallad med Jordnötssmördressing ger en vanlig gammal sallad ledigt för dagen och tar dina smaklökar på semester.
Dina grönsaker har aldrig smakat så gott. SKIPPY® Hackad Blomkål och Rissallad med Jordnötssmördressing ger en vanlig gammal sallad ledigt för dagen och tar dina smaklökar på semester.
8
INGREDIENSER
- 1 medelstor blomkålshuvud, finhackad
- 30 g rostade, hackade jordnötter grovt hackade
- 35 g rostade mandlar, grovt hackad
- 1 morot, strimlad
- 1 röd paprika, tunt skivad
- 50 g rödkål, tunt skivad
- 4 salladslökar, hackade
- 15 g hackad färsk persilja
- 15 g hackad färsk koriander
- 3 msk SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- 2 msk soja
- 0,6 dl olivolja
- 0,6 dl färsk limesaft
- 2,5 cm ingefära bit, fint riven
- 1 msk honung
INSTRUKTIONER
- Blanda blomkålen och resterande 8 produkterna i en stor skål.
- Vispa jordnötssmör och resterande ingredienser i en liten skål.
- Häll sedan på lite dressing på blomkålsblandningen.