Best Ever Peanut Butter Oatmeal Cookies / De bästa havrekakorna med jordnötssmör någonsin
72 cookies
10 Minuter
13 Minuter
23 Minuter
INGREDIENSER
- 6 dl (213 g) snabbhavregryn
- 4 3/4 dl (250 g) vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk bikarbonat
- 1 krm salt
- 225 g smör
- 2,5 dl (256g) SKIPPY® Creamy Jordnötssmör
- 2,5 dl (200 g) strösocker
- 2,5 dl (220 g) brun farin
- 2 stora ägg
- 2 tsk vaniljextrakt
- 340 gram halvsöt hackad choklad, om så önskas
INSTRUKTIONER
- Värm ugnen till 175°C. Lägg havregryn, vetemjöl, bakpulver, bikarbonat och salt i en liten skål; blanda väl
- Blanda jordnötssmör och smör med en elvisp på medelhastighet till en slät smet i en stor skål . Tillsätt strösocker, farinsocker, ägg och vaniljextrakt medans du fortsätter vispa med elvispen tills att blandats väl.
- Vispa i mjölblandning tills allt blandats; rör i hackad choklad.
- Klicka ut runda skedar på 5 cm avstånd på ett bakplåtspapper. Grädda 13 minuter eller tills de blivit gyllenbruna. Lägg kakorna på galler och låt svalna.